Politica de livrare

Din pricina conditiilor impuse de catre firma de Curierat, Cumparatorului nu ii este permisa deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii contravalorii acestuia. In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident prin e-mail la [email protected] Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare. Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata. Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore Cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Livrarea in restul tarii, prin curier rapid (FanCourier) – timp aproximativ: 1-2 zile lucratoare
Comenzile plasate luni – vineri pana in ora 15:30 sunt predate firmei de curierat in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa aceasta ora sunt predate a doua zi lucratoare. Zilele de sambata si duminica nu sunt considerate zile lucratoare. Costul de livrare prin curier rapid este de 25 lei, tarif valabil pentru intreaga tara. Curierul se angajeaza sa contacteze Cumparatorul in prealabil, prin telefon (SMS), pentru a-i comunica intervalul orar in care se va incerca livrarea comenzii la adresa. In cazul in care Cumparatorul nu va fi gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar, curierul va contacta Cumparatorul pentru a stabili detaliile unei noi livrari. Daca nici la a treia incercare livrarea nu va fi realizata, coletul va fi returnat Vanzatorului iar comanda va fi anulata. In cazul in care Cumparatorul nu poate fi contactat de catre Curier, comanda va fi tinuta la depozitul zonal al curierului timp de 5 zile lucratoare, inainte de a reveni la Vanzator. Cumparatorul poate plasa din nou comanda respectiva, urmand sa suporte in avans costurile transportului anterior (tur-retur), precum si costurile unei noi livrari, prin metode comunicate direct de reprezentantii Vanzatorului (transfer bancar, O.P. etc).

Livrarea internationala, prin curier rapid (DHL) – timp aproximativ: 5-7 zile lucratoare
In cazul livrarilor internationale, este aplicat un tarif unic de livrare, in valoare de 70 lei. Comenzile pot fi platite doar prin cardul bancar. Coletele sunt livrate prin DHL. In momentul in care comanda a plecat din depozitul SC KILL EM LTD SRL, veti primi prin mail un tracking number (numar AWB) cu care puteti urmari statusul coletului. Tarile in care livram sunt: Austria, Belgia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie (UK), Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia. Pentru livrarea in alte tari decat cele de mai sus, te rugam sa ne dai un mail pe adresa [email protected]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.